26. november kl. 09:30

 

Lav økologiske chokolader og konfekt

 

Tidspunkt: Søndag d. 26. november 2017 kl. 09:30 - 15:30

 

Her er chancen for at give julegodterne et ekstra touch.

Sammen med Lars skal vi lave marcipan fra bunden, smagsætte det med forskellige ting, lære at temperere chokoladen, sætte smag til nougat og lave konfekt med tørret frugt og nødder.

Medbring et par sylteglas til at bringe godter med hjem i.

 

Underviser er Lars Frederiksen, tidligere Mølle-Skovly chokolade og Woodshade Organics

Læs mere om Lars Frederiksen - www.knebelgodt.dk

 

Prisen er inkl. let frokost, råvarer og kursusmateriale

 

Tilmelding: Klik her for at tilmelde

Medlemskab af Musikforeningen
Nedenstående er nu lagt i kurven




26. november kl. 09:30

 

Lav økologiske chokolader og konfekt

 

Tidspunkt: Søndag d. 26. november 2017 kl. 09:30 - 15:30

 

Her er chancen for at give julegodterne et ekstra touch.

Sammen med Lars skal vi lave marcipan fra bunden, smagsætte det med forskellige ting, lære at temperere chokoladen, sætte smag til nougat og lave konfekt med tørret frugt og nødder.

Medbring et par sylteglas til at bringe godter med hjem i.

 

Underviser er Lars Frederiksen, tidligere Mølle-Skovly chokolade og Woodshade Organics

Læs mere om Lars Frederiksen - www.knebelgodt.dk

 

Prisen er inkl. let frokost, råvarer og kursusmateriale

 

Tilmelding: Klik her for at tilmelde



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt