10. september 2016 kl. 20.00

Wolfstone (Skotland)

Er tilbage på Halkær Kro! Efter nogle års pause kan vi atter byde Skotlands nok mest betydningsfulde folk/rockband velkommen tilbage.

Bandet, som nu har mere end 25 år på bagen, møder med hidtil stærkeste ”LineUp”.

De 6 skotske musikere har genoptaget turnelivet med besøg på de store europæiske festivaler og vi er glade for at få muligheden for et comeback her på vores kro.

 

Koncertmenu serveres kl. 18:00. Bestilles og betales her på hjemmesiden.

 

Kokke: 

Johan Braae, 35 år; udlært fra daværende 'Cafe Ketchup' i 2006, efterfulgt af stillinger som både køkkenchef og souschef både i Danmark og i udlandet. Nuværende arbejdsplads er Hotel og restaurantskolen i Silkeborg som faglærer.

Martin Hansen, 27 år; udlært fra Michelin restauranten 'Den røde Cottage' i 2012 og efterfølgende arbejdet på flere restauranter i København.

 

Forret: Saltet og lyn-stegt laks, syltede svampe, ærter, sprødt brød og røget chilimayonnaise.

 

Hovedret: Økologisk kylling på 3 måder; ballotine på lår, frikasse på bryst tilsmagt estragon og sprødt skind. Heertil selleri fondant og persille puré.

 

Dessert: Blommetærte med butterdej og salt karamel.

Nedenstående er nu lagt i kurven




10. september 2016 kl. 20.00

Wolfstone (Skotland)

Er tilbage på Halkær Kro! Efter nogle års pause kan vi atter byde Skotlands nok mest betydningsfulde folk/rockband velkommen tilbage.

Bandet, som nu har mere end 25 år på bagen, møder med hidtil stærkeste ”LineUp”.

De 6 skotske musikere har genoptaget turnelivet med besøg på de store europæiske festivaler og vi er glade for at få muligheden for et comeback her på vores kro.

 

Koncertmenu serveres kl. 18:00. Bestilles og betales her på hjemmesiden.

 

Kokke: 

Johan Braae, 35 år; udlært fra daværende 'Cafe Ketchup' i 2006, efterfulgt af stillinger som både køkkenchef og souschef både i Danmark og i udlandet. Nuværende arbejdsplads er Hotel og restaurantskolen i Silkeborg som faglærer.

Martin Hansen, 27 år; udlært fra Michelin restauranten 'Den røde Cottage' i 2012 og efterfølgende arbejdet på flere restauranter i København.

 

Forret: Saltet og lyn-stegt laks, syltede svampe, ærter, sprødt brød og røget chilimayonnaise.

 

Hovedret: Økologisk kylling på 3 måder; ballotine på lår, frikasse på bryst tilsmagt estragon og sprødt skind. Heertil selleri fondant og persille puré.

 

Dessert: Blommetærte med butterdej og salt karamel.



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt