29. januar 2017 kl. 20:00

Oysterband (UK/Skotland)

Oysterband har befundet sig på toppen af britisk Folk så langt tilbage nogen kan erindre – faktisk siden 1978 – og nu kommer de igen igen og velsigner Halkær Kro i vores jubilæumsår - "tremendous, joyous, remarkable......the cream of their genre." (Rolling Stone)

 

Koncertmenu v. Ditte Werner bestilles og betales her på hjemmesiden

 

Serveres kl. 18.00

 

Hjemmerøget kyllingebryst fra Sødam, på sprød salat, abrikospure, cudité af vintergrønt og saltristede græskarkerner.

 

Den himmerlandske egnsret anno 2016

Braiseret svinebryst med sprød svær, grov mos af kartoffel og gulerod, kvædekompot, rosenkålssalat med vinaigrette samt hvid skysauce af braiserefonden.

 

 

Fyldt pære i butterdej med vaniljeis fra Vebbestrup, mandelpraline og hjemmelavet chokoladesauce.

 

235 kr.

Nedenstående er nu lagt i kurven




29. januar 2017 kl. 20:00

Oysterband (UK/Skotland)

Oysterband har befundet sig på toppen af britisk Folk så langt tilbage nogen kan erindre – faktisk siden 1978 – og nu kommer de igen igen og velsigner Halkær Kro i vores jubilæumsår - "tremendous, joyous, remarkable......the cream of their genre." (Rolling Stone)

 

Koncertmenu v. Ditte Werner bestilles og betales her på hjemmesiden

 

Serveres kl. 18.00

 

Hjemmerøget kyllingebryst fra Sødam, på sprød salat, abrikospure, cudité af vintergrønt og saltristede græskarkerner.

 

Den himmerlandske egnsret anno 2016

Braiseret svinebryst med sprød svær, grov mos af kartoffel og gulerod, kvædekompot, rosenkålssalat med vinaigrette samt hvid skysauce af braiserefonden.

 

 

Fyldt pære i butterdej med vaniljeis fra Vebbestrup, mandelpraline og hjemmelavet chokoladesauce.

 

235 kr.



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt