4. marts 2017 kl. 18.00

Malinky (Skotland) – Robert Burns Night i Halkær

Det skotske folkband Malinky kommer til Halkær for at stå for fejringen af den skotske nationaldigter Robert Burns med alt, hvad der hører med til en Burns Night i Halkær: traditionel skotsk mad, whisky, musik, sang, poesi og dans.

OBS Prisen omfatter alt med undtagelse af whiskysmagning, der købes på aftenen i krosalens bar

 

Koncertmenu v. Johan Braae og Martin Hansen.

 

Serveres kl. 18.00

 

Haggish

Aftenen åbner med smagsprøver og traditioniel servering af original Skotsk Haggish i fåremave, som Eskil Romme bringer hjem fra koncert-tur til Skotland. (Serveres under recitation af Robert Burns digt til sækkepibe)

 

Lam

Aftenens kokke fortolker den skotske klassiker haggish, som terrine med skank og indmad fra lokale lam. Hertil serveres syltede kålrabi, peberrodsmayonnaise og sprøde havre flager.

 

Okse

Langtidsstegt og grillet oksetyksteg. Hertil bagte rødbede bånd, løgpuré, marinerede solbær, brunet smør med nødder og krydderurter.

 

Æble

Bread ´n´ butter pudding med æble, karamel med salt og nødder.

 

 

 

Nedenstående er nu lagt i kurven




4. marts 2017 kl. 18.00

Malinky (Skotland) – Robert Burns Night i Halkær

Det skotske folkband Malinky kommer til Halkær for at stå for fejringen af den skotske nationaldigter Robert Burns med alt, hvad der hører med til en Burns Night i Halkær: traditionel skotsk mad, whisky, musik, sang, poesi og dans.

OBS Prisen omfatter alt med undtagelse af whiskysmagning, der købes på aftenen i krosalens bar

 

Koncertmenu v. Johan Braae og Martin Hansen.

 

Serveres kl. 18.00

 

Haggish

Aftenen åbner med smagsprøver og traditioniel servering af original Skotsk Haggish i fåremave, som Eskil Romme bringer hjem fra koncert-tur til Skotland. (Serveres under recitation af Robert Burns digt til sækkepibe)

 

Lam

Aftenens kokke fortolker den skotske klassiker haggish, som terrine med skank og indmad fra lokale lam. Hertil serveres syltede kålrabi, peberrodsmayonnaise og sprøde havre flager.

 

Okse

Langtidsstegt og grillet oksetyksteg. Hertil bagte rødbede bånd, løgpuré, marinerede solbær, brunet smør med nødder og krydderurter.

 

Æble

Bread ´n´ butter pudding med æble, karamel med salt og nødder.

 

 

 



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt