31. januar 2014 kl. 19:00

Skotsk aften
Burns Night v/The Bluebell Ceilidhband

Robert Burns, Skotlands store verdens berømte national poet, bliver atter fejret på Halkær Kro. Mike Whellans og Rod Sinclair assisteret af Kirstine Sand og Eskil Romme vil levere musik, dans, løgnehistorier og whisky og Halkær Kro vil servere skotsk mad, incl. nationalretten The Haggish!

 

Stig Bang Mortensen fra Tønder vil traditionen tro åbne aftenen på Highland Bagpipe og eskortere Haggish’en ind.

 

Whiskysmagning af 4 udvalgte singlemalt whisky’er købes i baren inden middagen for kr. 80,-

 

Kom og vær med til denne traditionelle skotske aften.

Årets Malt Whiskyer bliver præsenteret af Rod Sinclair og Gerd Scantorp står traditionen tro for Whiskyudvælgelsen og - quizzen!

Entre (omfattende skotsk menu og musik samt dans ved Gordon Blair) kr. 420,- / medl. kr. 380,-

Ingen entre ved døren. Whiskysmagning købes i baren.

 

Koncertmenu kl. 19.00 v/ Mortens Kro

Kogt torsk med æg, kalve bacon, rødbeder og senneps sauce.

Unghane fra Gråsten serveret med glaserede vinter-rodfrugter, kartoffel pure og sauce nage med cognac.

Nedenstående er nu lagt i kurven




31. januar 2014 kl. 19:00

Skotsk aften
Burns Night v/The Bluebell Ceilidhband

Robert Burns, Skotlands store verdens berømte national poet, bliver atter fejret på Halkær Kro. Mike Whellans og Rod Sinclair assisteret af Kirstine Sand og Eskil Romme vil levere musik, dans, løgnehistorier og whisky og Halkær Kro vil servere skotsk mad, incl. nationalretten The Haggish!

 

Stig Bang Mortensen fra Tønder vil traditionen tro åbne aftenen på Highland Bagpipe og eskortere Haggish’en ind.

 

Whiskysmagning af 4 udvalgte singlemalt whisky’er købes i baren inden middagen for kr. 80,-

 

Kom og vær med til denne traditionelle skotske aften.

Årets Malt Whiskyer bliver præsenteret af Rod Sinclair og Gerd Scantorp står traditionen tro for Whiskyudvælgelsen og - quizzen!

Entre (omfattende skotsk menu og musik samt dans ved Gordon Blair) kr. 420,- / medl. kr. 380,-

Ingen entre ved døren. Whiskysmagning købes i baren.

 

Koncertmenu kl. 19.00 v/ Mortens Kro

Kogt torsk med æg, kalve bacon, rødbeder og senneps sauce.

Unghane fra Gråsten serveret med glaserede vinter-rodfrugter, kartoffel pure og sauce nage med cognac.



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt