15. marts 2014 kl. 21:00

Anne Dorthe Michelsen
og Maria Bramsen
fra Tøsedrengene

Maria og Anne Dorthe har ligget vandret for at tune stemmerne og formen, da planen er at genskabe energien, glæden og dansen fra dengang, Tøsedrengene gav dem deres store gennembrud.

 

Bag sig har de samlet et hold af landets allerbedste musikere: Mads Michelsen (perc & trommer), Jon Grundtvig (trommer), Henrik Møller (bas), Morten Woods (sang & guitar) og Peter Dencker (sang & keyboards).

 

Tøsedrengenes mange hits har levet videre og de synges og spilles i dag overalt: Indianer, Sig du kan li’ mig, Ud under åben himmel, Vi var engang så tæt, Drop dine løgne, Slip det fri...

 

Forsalg: Entre: kr. 260,- / medlemmer kr. 220,-

Ved døren: kr. 280,- / medlemmer kr. 240,-

 

3 retters koncertmenu serveres kl. 18.00 v/ Kanalfogedens køkken, Løgstør

 

Forret: Kalkun timabale med dild-estragon mayonaice, sprøde salater og syltet økologiske græskar. Hertil hjemmebagt økologisk brød.

 

Hovedret: Porchetta med oliven, citron og persille på aubergine/hvidløgscreme med pærer/fennilke salat og stegte kartofler med mynte.

 

Dessert: Lakridskage med kærnemælkscreme, sprød flødekaramel og lakridsmandler.

Nedenstående er nu lagt i kurven




15. marts 2014 kl. 21:00

Anne Dorthe Michelsen
og Maria Bramsen
fra Tøsedrengene

Maria og Anne Dorthe har ligget vandret for at tune stemmerne og formen, da planen er at genskabe energien, glæden og dansen fra dengang, Tøsedrengene gav dem deres store gennembrud.

 

Bag sig har de samlet et hold af landets allerbedste musikere: Mads Michelsen (perc & trommer), Jon Grundtvig (trommer), Henrik Møller (bas), Morten Woods (sang & guitar) og Peter Dencker (sang & keyboards).

 

Tøsedrengenes mange hits har levet videre og de synges og spilles i dag overalt: Indianer, Sig du kan li’ mig, Ud under åben himmel, Vi var engang så tæt, Drop dine løgne, Slip det fri...

 

Forsalg: Entre: kr. 260,- / medlemmer kr. 220,-

Ved døren: kr. 280,- / medlemmer kr. 240,-

 

3 retters koncertmenu serveres kl. 18.00 v/ Kanalfogedens køkken, Løgstør

 

Forret: Kalkun timabale med dild-estragon mayonaice, sprøde salater og syltet økologiske græskar. Hertil hjemmebagt økologisk brød.

 

Hovedret: Porchetta med oliven, citron og persille på aubergine/hvidløgscreme med pærer/fennilke salat og stegte kartofler med mynte.

 

Dessert: Lakridskage med kærnemælkscreme, sprød flødekaramel og lakridsmandler.



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt