26. april 2014 kl. 21:00

IRSK AFTEN
med John Sheahan(Dubliners)
samt Jane & Shane

Jane Clark og Shane Donnelly har fundet sammen med den folkemusikalske violinlegende John Sheahan, som i utallige år har været en del af legendariske The Dubliners. Der er tale om tre nære musikalske venner, der tager på tur sammen. De fandt første gang sammen i 2007, da Jane & Shane indspillede albummet "Large Café Windows".

 

Om samarbejdet skriver John Sheahan: "Jeg elsker lyden af to violiner. Det er en helt enestående blend på samme måde, som du oplever en rigtig god malt whiskey. Jeg glæder mig til igen at skulle smelte sammen med Jane & Shane og skabe musikalsk magi".

 

Forsalg: Entre: kr. 170,- / medlemmer kr. 130,-

Ved døren: kr. 190,- / medlemmer kr. 150,-

 

Koncertmenu kl. 18 v/ Halkær Ådal Økologisk - Edith Agerboe

Menu:

Forret:

Langtidsstegt kalveinderlår af Limousine fra Norre Organic.
Hertil en salat med pasta, vårsalat og ramsløg samt nybagt brød

Hovedret:

Ingefærmarineret kyllingbryst fra Gravhøjgård.
Hertil stegte kartofler, rodfrugtmuffin og  forårsgrøn salat

Dessert:

Hindbærtærte med creme-chantily

Nedenstående er nu lagt i kurven




26. april 2014 kl. 21:00

IRSK AFTEN
med John Sheahan(Dubliners)
samt Jane & Shane

Jane Clark og Shane Donnelly har fundet sammen med den folkemusikalske violinlegende John Sheahan, som i utallige år har været en del af legendariske The Dubliners. Der er tale om tre nære musikalske venner, der tager på tur sammen. De fandt første gang sammen i 2007, da Jane & Shane indspillede albummet "Large Café Windows".

 

Om samarbejdet skriver John Sheahan: "Jeg elsker lyden af to violiner. Det er en helt enestående blend på samme måde, som du oplever en rigtig god malt whiskey. Jeg glæder mig til igen at skulle smelte sammen med Jane & Shane og skabe musikalsk magi".

 

Forsalg: Entre: kr. 170,- / medlemmer kr. 130,-

Ved døren: kr. 190,- / medlemmer kr. 150,-

 

Koncertmenu kl. 18 v/ Halkær Ådal Økologisk - Edith Agerboe

Menu:

Forret:

Langtidsstegt kalveinderlår af Limousine fra Norre Organic.
Hertil en salat med pasta, vårsalat og ramsløg samt nybagt brød

Hovedret:

Ingefærmarineret kyllingbryst fra Gravhøjgård.
Hertil stegte kartofler, rodfrugtmuffin og  forårsgrøn salat

Dessert:

Hindbærtærte med creme-chantily



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt