7. juni 2014 kl. 13:00

 

Barfods bageworkshop  

Per Grupe & Kim Jørgensen guider os gennem fremstilling af hvedebrød bagt over bål.

Mere enkelt kan det ikke blive: mel, vand, salt, surdej, tændstikker og godt humør

 

Per har gennem mange år arbejdet med brødkorn og mel, samtidigt er han en glad amatør bager.

I de sidste 6 år har han produceret mel, herunder sammen med Claus Meyer, under navnet Grupe&Meyer.

 

Kim har gennem årerne udviklet en driftsikker metode til bagning af brød på bål, ”sommerens brød bliver altid bagt på bål ”

 

Foråret 2014 går vi i seriøs træningslejr. Der skal udvikles en ny god brødopskift, og arbejdes med flere forskellige bagemetoder, naturligvis over åben ild. Det skal være så enkelt og godt som muligt.

 

Vi lægger vægt på at alle kan eftergøre bagningen hjemme i haven, i skoven, i sommerhuset o.s.v

Det skal ikke koste en krig med alt muligt vidunderligt udstyr, men holdes på et minimum, som evt. kan findes på et loppemarked eller den blå avis.

 

Husk tøj efter vejret – bål giver røg, røg lugter af røg. God ide med et par kraftige arbejdshandsker og et tomt syltetøjsglas til surdej. Pose / taske til brød.

 

Kurset omfatter: mel til bagningen, en røreskål med ske (Lynge loppemarked) brød bagt på kurset. Der bliver mulighed for at købe mel med hjem.

 

Tidspunkt: Lørdag 7. juni kl. 13-17

 

Pris: Deltagelse i workshop: 150,00 kr.

 

Tilmelding efter ”først til mølle princippet” (max 15 personer): send en mail til susmortensen@gmail.com. Skriv navn, adresse, telefonnummer og antal.

Hvis der er plads vil du blive bedt om at indbetale beløbet, på det kontonummer, som du får tilsendt sammen med bekræftelse på deltagelse.

Nedenstående er nu lagt i kurven




7. juni 2014 kl. 13:00

 

Barfods bageworkshop  

Per Grupe & Kim Jørgensen guider os gennem fremstilling af hvedebrød bagt over bål.

Mere enkelt kan det ikke blive: mel, vand, salt, surdej, tændstikker og godt humør

 

Per har gennem mange år arbejdet med brødkorn og mel, samtidigt er han en glad amatør bager.

I de sidste 6 år har han produceret mel, herunder sammen med Claus Meyer, under navnet Grupe&Meyer.

 

Kim har gennem årerne udviklet en driftsikker metode til bagning af brød på bål, ”sommerens brød bliver altid bagt på bål ”

 

Foråret 2014 går vi i seriøs træningslejr. Der skal udvikles en ny god brødopskift, og arbejdes med flere forskellige bagemetoder, naturligvis over åben ild. Det skal være så enkelt og godt som muligt.

 

Vi lægger vægt på at alle kan eftergøre bagningen hjemme i haven, i skoven, i sommerhuset o.s.v

Det skal ikke koste en krig med alt muligt vidunderligt udstyr, men holdes på et minimum, som evt. kan findes på et loppemarked eller den blå avis.

 

Husk tøj efter vejret – bål giver røg, røg lugter af røg. God ide med et par kraftige arbejdshandsker og et tomt syltetøjsglas til surdej. Pose / taske til brød.

 

Kurset omfatter: mel til bagningen, en røreskål med ske (Lynge loppemarked) brød bagt på kurset. Der bliver mulighed for at købe mel med hjem.

 

Tidspunkt: Lørdag 7. juni kl. 13-17

 

Pris: Deltagelse i workshop: 150,00 kr.

 

Tilmelding efter ”først til mølle princippet” (max 15 personer): send en mail til susmortensen@gmail.com. Skriv navn, adresse, telefonnummer og antal.

Hvis der er plads vil du blive bedt om at indbetale beløbet, på det kontonummer, som du får tilsendt sammen med bekræftelse på deltagelse.



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt