16. januar 2014 kl. 19:30

For Peter Bastian blev mødet med Nikola Jankov en skelsættende
begivenhed i hans mangesidede liv. Fra Bulgarien hentede Bastian Jankov
til Danmark, og det er efterhånden mange år siden. Et ualmindeligt men
forudsigeligt møde mellem to store musikere, som Bastian helt sikkert vil
fortælle videre om, derfra hvor han slap sidst de sammen gæstede
Halkær kro, og denne gang har de samlet helt nyt orkester
til lejligheden.

Koncertmenu kl 17.30

denne aften serveres af Jimmi Pedersen, Gastro Consulting, Løgstør

Menuen er sammensat og kreeres med lækre råvarer fra Halkær Ådal, og bliver en herlig smagfuld oplevelse hvor smagsløgene kan forvente at blive forundret, inspireret og overrasket med masser af glæde…

Forret.
Kyllingesoufflé anrettet med bolsjebeder, perlebyg, persillemayo og peberrodsskum toppet med grønt.

Hovedret.
Rosastegt oksefilet serveret med æble-sellerisauté og flan af gulerødder, kål og svampe.
Sherrysauce og smørstegte kartofler med hasselnødder.

TILKØB dessert for kr. 25,00. Bestilles og betales efter middagen:
Kroens hjemmebagte brownie med skyr og blommekompot, -økologisk naturligvis!

Nedenstående er nu lagt i kurven




16. januar 2014 kl. 19:30

For Peter Bastian blev mødet med Nikola Jankov en skelsættende
begivenhed i hans mangesidede liv. Fra Bulgarien hentede Bastian Jankov
til Danmark, og det er efterhånden mange år siden. Et ualmindeligt men
forudsigeligt møde mellem to store musikere, som Bastian helt sikkert vil
fortælle videre om, derfra hvor han slap sidst de sammen gæstede
Halkær kro, og denne gang har de samlet helt nyt orkester
til lejligheden.



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt