1. november 2014 kl. 20:00

 

Zenobia og Trio Mio

Kammer Folk på højt niveau!

 

Zenobia  udgår fra Egtved Pigens hjemegn: Søstrene Louise og Charlotte samt Mette Kathrine. Repertoiret er danske sange ofte i egen nyfortolkning men også fra Carl Nielsens hånd.

Trio Mio har altid fremstået med sit helt eget flotte og på højt niveau musikalske udtryk . Svenske Jens Ulvsand på bouzouki, Kristine Heebøl på violin og, sidst tilkommet, en af landets største jazz pianister Peter Rosendal.

Glæd jer alle til danske sange og kammer folkemusik, når det er allermest gribende!

 

Koncertmenu ved Halkær Ådal Økologisk. Forudbestilles og betales her på hjemmesiden. Serveres fra kl.18:00

Denne aften serverer Edith fra Halkær Ådal Økologisk en spændende buffet, med kød af kalv og gris fra de lokale økologiske landmænd, retter med gamle danske ærtesorter, og masser af grønne tilbehør og surt. Her er tænkt på kødspisere, vegetarer, glutenallergikere og mælkeallergikere. Alt er tilberedt fra bunden, og med masser af smag.

Buffeten afsluttes med en lille dessert med udgangspunkt i de danske æbler

Nedenstående er nu lagt i kurven




1. november 2014 kl. 20:00

 

Zenobia og Trio Mio

Kammer Folk på højt niveau!

 

Zenobia  udgår fra Egtved Pigens hjemegn: Søstrene Louise og Charlotte samt Mette Kathrine. Repertoiret er danske sange ofte i egen nyfortolkning men også fra Carl Nielsens hånd.

Trio Mio har altid fremstået med sit helt eget flotte og på højt niveau musikalske udtryk . Svenske Jens Ulvsand på bouzouki, Kristine Heebøl på violin og, sidst tilkommet, en af landets største jazz pianister Peter Rosendal.

Glæd jer alle til danske sange og kammer folkemusik, når det er allermest gribende!

 

Koncertmenu ved Halkær Ådal Økologisk. Forudbestilles og betales her på hjemmesiden. Serveres fra kl.18:00

Denne aften serverer Edith fra Halkær Ådal Økologisk en spændende buffet, med kød af kalv og gris fra de lokale økologiske landmænd, retter med gamle danske ærtesorter, og masser af grønne tilbehør og surt. Her er tænkt på kødspisere, vegetarer, glutenallergikere og mælkeallergikere. Alt er tilberedt fra bunden, og med masser af smag.

Buffeten afsluttes med en lille dessert med udgangspunkt i de danske æbler



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt