15. november 2014 kl. 20:00

 

Jazz, jazz sjov og ballade og atter jazz!

Anders og Benjamin Koppel samt Six City Stompers

Vi har til denne årets store jazzaften fået ikke mindre end 8 af landets ubestridte største jazznavne til at komme forbi Halkær Kro – Far og Søn Koppel er gamle venner af Halkær Kro – nu igennem 20 år -, siden Benjamin kom med sin far for første gang. Six City Stompers:  Mads Mathias (vocal, saxophones), Peter Marott (trumpet), Peter Rosendal (Flugabone, piano), Regin Fuhlendorf (banjo), Kasper Tagel (bass), Morten Ærø  (drums).

”Where do you get sublime playing, creativity, variety, and humor?

When you’re with Miss Floridor and Six City Stompers.

Talk about sexy swinging – they reinvented it!

(Svend Asmussen)

 

Koncertmenu ved Johan Braae og Zelia Nitschke, København. Forudbestilles og betales her på hjemmesiden ( kr. 250,-). Serveres kl. 18.00

 

Gulerodssuppe tilsmagt stjerneanis. Serveres med rillette af svinekæber og chips af rugbrød ---

Stegt svinenakke og braiseret svinebryst med løg og gulerødder i forskellige former. Hertil en sky af braiserlagen

---
Fromage med overraskelse af gulerod og hvid chokolade og låg af blodappelsin 

Nedenstående er nu lagt i kurven




15. november 2014 kl. 20:00

 

Jazz, jazz sjov og ballade og atter jazz!

Anders og Benjamin Koppel samt Six City Stompers

Vi har til denne årets store jazzaften fået ikke mindre end 8 af landets ubestridte største jazznavne til at komme forbi Halkær Kro – Far og Søn Koppel er gamle venner af Halkær Kro – nu igennem 20 år -, siden Benjamin kom med sin far for første gang. Six City Stompers:  Mads Mathias (vocal, saxophones), Peter Marott (trumpet), Peter Rosendal (Flugabone, piano), Regin Fuhlendorf (banjo), Kasper Tagel (bass), Morten Ærø  (drums).

”Where do you get sublime playing, creativity, variety, and humor?

When you’re with Miss Floridor and Six City Stompers.

Talk about sexy swinging – they reinvented it!

(Svend Asmussen)

 

Koncertmenu ved Johan Braae og Zelia Nitschke, København. Forudbestilles og betales her på hjemmesiden ( kr. 250,-). Serveres kl. 18.00

 

Gulerodssuppe tilsmagt stjerneanis. Serveres med rillette af svinekæber og chips af rugbrød ---

Stegt svinenakke og braiseret svinebryst med løg og gulerødder i forskellige former. Hertil en sky af braiserlagen

---
Fromage med overraskelse af gulerod og hvid chokolade og låg af blodappelsin 



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt