29. november 2014 kl. 20:00

 

 

Beatles Revival

Fra Tjekkiet kommer Europas for tiden mest suveræne Beatles Revival band. De leverer varen så tæt på, som om nogen havde sat ”A Hard Days Night ” på pladespilleren. Denne aften skal der danses igennem!

 

Julefrokostmenu ved Jimmi Pedersen, Gastro Consulting, Løgstør. Forudbestilles og betales (kr. 250,-) her på hjemmesiden.

Det hele starter med…

  • Sildesalat med æbler og syltede rødbeder
  • Tøndemodnet røde sild med æble-peberrodssalat
  • Andesalat med sprøde grøntsager og pisket ribsgelé.
  • Syltet laks i andefedt med ingefær og laurbær samt kanelblade.
  • Klassisk sylte med rødbeder og brændevinssennep

Men ak! maven var ikke mæt, så den måtte suppleres med…

  • Juleskinke med palmesukker og nelliker dertil grønlangkål og grov sennep .
  • Lammebov med svesker og spinat samt stegt julesalat
  • Flæskesteg braiseret med æblesaft og æblebåde dertil rødbede og rødkålschutney
  • Krydret andepølser med frisk grønkålssalat med ristede saltede nødder,  rødløg i granatæblesirup.

Julefrokosten slutter med ost og en dejlig klassiker…

  • Ris a la mande med kirsebærsauce tilsmagt med portvin.
  • Lidt økologisk ost med varieret tilbehør
  • Lidt sødt, blødt og sprødt.

Velbekomme og glædelig jul !

Nedenstående er nu lagt i kurven




29. november 2014 kl. 20:00

 

 

Beatles Revival

Fra Tjekkiet kommer Europas for tiden mest suveræne Beatles Revival band. De leverer varen så tæt på, som om nogen havde sat ”A Hard Days Night ” på pladespilleren. Denne aften skal der danses igennem!

 

Julefrokostmenu ved Jimmi Pedersen, Gastro Consulting, Løgstør. Forudbestilles og betales (kr. 250,-) her på hjemmesiden.

Det hele starter med…

  • Sildesalat med æbler og syltede rødbeder
  • Tøndemodnet røde sild med æble-peberrodssalat
  • Andesalat med sprøde grøntsager og pisket ribsgelé.
  • Syltet laks i andefedt med ingefær og laurbær samt kanelblade.
  • Klassisk sylte med rødbeder og brændevinssennep

Men ak! maven var ikke mæt, så den måtte suppleres med…

  • Juleskinke med palmesukker og nelliker dertil grønlangkål og grov sennep .
  • Lammebov med svesker og spinat samt stegt julesalat
  • Flæskesteg braiseret med æblesaft og æblebåde dertil rødbede og rødkålschutney
  • Krydret andepølser med frisk grønkålssalat med ristede saltede nødder,  rødløg i granatæblesirup.

Julefrokosten slutter med ost og en dejlig klassiker…

  • Ris a la mande med kirsebærsauce tilsmagt med portvin.
  • Lidt økologisk ost med varieret tilbehør
  • Lidt sødt, blødt og sprødt.

Velbekomme og glædelig jul !



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt