13. september 2014 kl. 20:00

Irland møder Afrika

Enestående sæsonstart!!!!

Dermot og Floriane (Irland) & SEKOU KOUYATE & SECTION KORA (Guinea)

Dermot og Floriane er ubestridt to af den irske folkemusiks store personligheder. Dermot Byrne fra supergruppen Altan og Floriane Blancke med baggrund i klassisk og jazz.  Instrumenterne er toradet harmonika og keltisk harpe, piano og vokal.

Sekou Kouyate fra Guinea kommer med sit store World orkester, heriblandt 3 mestre på koraen, som betegnes som den afrikanske harpe. Sekou Kouyate selv er mesteren over dem alle og betegnes som Koraens Jimmy Hendrix. Musikken er en blanding af afrikansk, caribisk, jazz, funk og rock’n roll!

 

Koncertmenu serveres af Kanalfogedens Køkken kl. 18:00 og serveres som buffet:

Bagt torsk med sprød seranoskine og økologisk rødbedepesto

Vegetartærter med rygeost 

Økologisk brød og smør  

Svinekam med appelsin og rosmarin 

Kyling med citrongræs og ingefær 

Marineret Kikærtesalat med persille 

Salat med økologiske bagte rodfrugter

Langtidtilberedte tomater med pasta. 

Små stegte kartofler 

Pestocreme 

Syltet pærer med pærerganache 

Chokoladegateao med chokolademousse 

Økologisk "rød grød" med flødecreme.

Serveres kl. 18:00

Bestilles og betales online her på hjemmesiden.

Nedenstående er nu lagt i kurven




13. september 2014 kl. 20:00

Irland møder Afrika

Enestående sæsonstart!!!!

Dermot og Floriane (Irland) & SEKOU KOUYATE & SECTION KORA (Guinea)

Dermot og Floriane er ubestridt to af den irske folkemusiks store personligheder. Dermot Byrne fra supergruppen Altan og Floriane Blancke med baggrund i klassisk og jazz.  Instrumenterne er toradet harmonika og keltisk harpe, piano og vokal.

Sekou Kouyate fra Guinea kommer med sit store World orkester, heriblandt 3 mestre på koraen, som betegnes som den afrikanske harpe. Sekou Kouyate selv er mesteren over dem alle og betegnes som Koraens Jimmy Hendrix. Musikken er en blanding af afrikansk, caribisk, jazz, funk og rock’n roll!

 

Koncertmenu serveres af Kanalfogedens Køkken kl. 18:00 og serveres som buffet:

Bagt torsk med sprød seranoskine og økologisk rødbedepesto

Vegetartærter med rygeost 

Økologisk brød og smør  

Svinekam med appelsin og rosmarin 

Kyling med citrongræs og ingefær 

Marineret Kikærtesalat med persille 

Salat med økologiske bagte rodfrugter

Langtidtilberedte tomater med pasta. 

Små stegte kartofler 

Pestocreme 

Syltet pærer med pærerganache 

Chokoladegateao med chokolademousse 

Økologisk "rød grød" med flødecreme.

Serveres kl. 18:00

Bestilles og betales online her på hjemmesiden.



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt