31. januar 2015 kl. 20:00

 

 

Eleanor Shanley(Irland) samt Barslund/Tophøj.

Igennem Halkær Kros mere end 20 års historie er Eleanor Shanley én af de musikere, som fast er kommet tilbage. Eleanor blev især kendt, da hun som forsanger i gruppen De Dannan væltede Tønder Festivalen først i 90’erne. Eleanor fandt hurtigt vej til den nyåbnede Halkær Kro og det har siden været et varmt gensyn med publikum hver gang, hun er vendt tilbage.

Andreas Tophøj & Rune Barslund er en ung dansk duo, som de senere år har markeret sig blandt de stærkeste på den danske folkemusikscene. Duoen er stærkt inspireret af irsk musik udført med deres umiskendelige danske accent.

 

Koncertmenu serveres kl. 18.00. Bestilles og betales her på hjemmesiden.

 

Kok: Kanalfogedens Køkken, Løgstør

Kanalfogedens vintermenu:

Forret: 

Cremet økologisk jordskokkesuppe med pesto og sprødt. Hertil økologisk maltbrød.

Hovedret: 

Svampefarseret unghanebryst med økologisk selleripure, bagte løg, kartoffelfondant og lys svampesauce. 

Dessert: 

Æblekage af økologiske æbler bagt med marcipan. Serveret med vanillecreme og syltede æbler

Nedenstående er nu lagt i kurven




31. januar 2015 kl. 20:00

 

 

Eleanor Shanley(Irland) samt Barslund/Tophøj.

Igennem Halkær Kros mere end 20 års historie er Eleanor Shanley én af de musikere, som fast er kommet tilbage. Eleanor blev især kendt, da hun som forsanger i gruppen De Dannan væltede Tønder Festivalen først i 90’erne. Eleanor fandt hurtigt vej til den nyåbnede Halkær Kro og det har siden været et varmt gensyn med publikum hver gang, hun er vendt tilbage.

Andreas Tophøj & Rune Barslund er en ung dansk duo, som de senere år har markeret sig blandt de stærkeste på den danske folkemusikscene. Duoen er stærkt inspireret af irsk musik udført med deres umiskendelige danske accent.

 

Koncertmenu serveres kl. 18.00. Bestilles og betales her på hjemmesiden.

 

Kok: Kanalfogedens Køkken, Løgstør

Kanalfogedens vintermenu:

Forret: 

Cremet økologisk jordskokkesuppe med pesto og sprødt. Hertil økologisk maltbrød.

Hovedret: 

Svampefarseret unghanebryst med økologisk selleripure, bagte løg, kartoffelfondant og lys svampesauce. 

Dessert: 

Æblekage af økologiske æbler bagt med marcipan. Serveret med vanillecreme og syltede æbler



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt