12. marts 2015 kl. 20:00

Hans Theessink og Knud Møller.

Denne aften står der Blues på menuen. Theessink og Møller leverer varen med overskud, autencitet og spilleglæde – yderligere præsentation er ikke nødvendig!

 

Koncertmenu serveres kl. 18.00. Bestilles og betales her på hjemmesiden.

Kok: Kanalfogedens Køkken, Løgstør

 

Forret: 

Soyamarineret laks og dampede Limfjordsmuslinger med sprøde salater, soyamayonaice, samt agurk.

Hertil brød bagt med emmermel og saltet smør.   


 

Hovedret:

Sousvide tilberedt okseinderlår med ærtecreme, saltbagt selleri, samt kold løgkompot. 

Serveres med kartoflel og kalveskysauce. 



 

Dessert:

Hvid chokoladesuppe med syltede rabarber, mynte samt sprødt. 

 

Nedenstående er nu lagt i kurven




12. marts 2015 kl. 20:00

Hans Theessink og Knud Møller.

Denne aften står der Blues på menuen. Theessink og Møller leverer varen med overskud, autencitet og spilleglæde – yderligere præsentation er ikke nødvendig!

 

Koncertmenu serveres kl. 18.00. Bestilles og betales her på hjemmesiden.

Kok: Kanalfogedens Køkken, Løgstør

 

Forret: 

Soyamarineret laks og dampede Limfjordsmuslinger med sprøde salater, soyamayonaice, samt agurk.

Hertil brød bagt med emmermel og saltet smør.   


 

Hovedret:

Sousvide tilberedt okseinderlår med ærtecreme, saltbagt selleri, samt kold løgkompot. 

Serveres med kartoflel og kalveskysauce. 



 

Dessert:

Hvid chokoladesuppe med syltede rabarber, mynte samt sprødt. 

 



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt