21. marts 2015 kl. 20:00

Mikael K. & Klondyke samt Swøbsk

Mikael K. blev for alvor kendt med bandet Klondyke ved udgivelsen af UDKANTSLAND – sange fra skæve Danmark i 2011

– ”dette her er dansk sangkunst, når den er bedst." skrev Klaus Lynggaard, Information.

SWØBSK: Maren Hallberg (harmonika, skeer)

Jørgen Dickmeiss (violin, vokal, mandolin, guitar, jødeharpe, mundharmonika)

Theis Langlands (piano, jødeharpe)

Simon Busk (perkussion, mandolin) ­

Dyb forståelse af den gamle musik kombineret med en levende sans for fornyelse. Storartet drive og rytme! "Sing out! MD, England”

 

Koncertmenu serveres kl. 18.00. Bestilles og betales her på hjemmesiden.

Kok: Jimmi Petersen, Gatro Consulting Løgstør.

 

Forret

 

Kornsalat med marinerede muslinger toppet med grønt og sprødt

 

 

Hovedret

 

Gris på gaflen - krydder krebinetter med vesterhavsost og klassisk flæskesvær.

Dertil løg og bønne sauté –  spidskålssalat og bagt kartoffel

 

 

Dessert 

Rødvinspocheret æbler med chokolade crumble og skyr 

Nedenstående er nu lagt i kurven




21. marts 2015 kl. 20:00

Mikael K. & Klondyke samt Swøbsk

Mikael K. blev for alvor kendt med bandet Klondyke ved udgivelsen af UDKANTSLAND – sange fra skæve Danmark i 2011

– ”dette her er dansk sangkunst, når den er bedst." skrev Klaus Lynggaard, Information.

SWØBSK: Maren Hallberg (harmonika, skeer)

Jørgen Dickmeiss (violin, vokal, mandolin, guitar, jødeharpe, mundharmonika)

Theis Langlands (piano, jødeharpe)

Simon Busk (perkussion, mandolin) ­

Dyb forståelse af den gamle musik kombineret med en levende sans for fornyelse. Storartet drive og rytme! "Sing out! MD, England”

 

Koncertmenu serveres kl. 18.00. Bestilles og betales her på hjemmesiden.

Kok: Jimmi Petersen, Gatro Consulting Løgstør.

 

Forret

 

Kornsalat med marinerede muslinger toppet med grønt og sprødt

 

 

Hovedret

 

Gris på gaflen - krydder krebinetter med vesterhavsost og klassisk flæskesvær.

Dertil løg og bønne sauté –  spidskålssalat og bagt kartoffel

 

 

Dessert 

Rødvinspocheret æbler med chokolade crumble og skyr 



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt