8. maj 2015 kl. 20:00

 

Sinne Eeg med Nordkraft Bigband

“Here is a fully mature artist who dares to take chances and follow her own instincts, successfully lending credibility to whatever she sings.” ­ Boris Rabinowitsch, Politiken

 

Sinne Eegs karriere har bragt hende helt til top, internationalt og herhjemme. Hun er nok den mest efterspurgte sangerinde på den danske jazzscene i disse år. Til lejligheden akkompagneres hun af landsdelens professionelle bigband, Nordkraft Bigband, som vidner, om hvad der sker af store ting på musikkens område i Aalborg i disse år.

 

Koncertmenu serveres kl. 18.00. Bestilles og betales her på hjemmesiden.

 

Med en simpel, kærlig og æstetisk tilgang til madhåndværket bringes naturen og bålet ind som medspiller for at skabe en unik madoplevelse for dig.

 

Forret

  • Kartoffelporresuppe med ramsløg
    • Kartofler fra Preben Drastrup & ramsløg plukket lige uden for døren
    • Serveres med lækkert hjemmebagt brød

Hovedret

  • Kylling & Kalv fra lokale avlere
    • Tykstegsfilet af 1-års Limousinetyrekalv fra Norre Organic
    • Saltbagt citronkylling fra gårdbutikken Spirelyst
    • Serveres med ratatouille, gulerod & selleri flan samt en sprød spidskålssalat

Dessert

  • Rabarber roulade med fløde, chokolade & masser af kærlighed

 

Nedenstående er nu lagt i kurven




8. maj 2015 kl. 20:00

 

Sinne Eeg med Nordkraft Bigband

“Here is a fully mature artist who dares to take chances and follow her own instincts, successfully lending credibility to whatever she sings.” ­ Boris Rabinowitsch, Politiken

 

Sinne Eegs karriere har bragt hende helt til top, internationalt og herhjemme. Hun er nok den mest efterspurgte sangerinde på den danske jazzscene i disse år. Til lejligheden akkompagneres hun af landsdelens professionelle bigband, Nordkraft Bigband, som vidner, om hvad der sker af store ting på musikkens område i Aalborg i disse år.

 

Koncertmenu serveres kl. 18.00. Bestilles og betales her på hjemmesiden.

 

Med en simpel, kærlig og æstetisk tilgang til madhåndværket bringes naturen og bålet ind som medspiller for at skabe en unik madoplevelse for dig.

 

Forret

  • Kartoffelporresuppe med ramsløg
    • Kartofler fra Preben Drastrup & ramsløg plukket lige uden for døren
    • Serveres med lækkert hjemmebagt brød

Hovedret

  • Kylling & Kalv fra lokale avlere
    • Tykstegsfilet af 1-års Limousinetyrekalv fra Norre Organic
    • Saltbagt citronkylling fra gårdbutikken Spirelyst
    • Serveres med ratatouille, gulerod & selleri flan samt en sprød spidskålssalat

Dessert

  • Rabarber roulade med fløde, chokolade & masser af kærlighed

 



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt