5. juni 2015 kl. 14:30

Fredag 5. juni 2015

 

Forsalget er slut. Billetter og forskelligt mad kan købes på festivalen.

 

Kl. 14.30-16.00:
Grundlovsmøde - Taler v/Borgmester i Aalborg, Thomas Kastrup Larsen og formand for Danmarks Musikerforbund, Anders Laursen.

 

Kl. 18.00:
Festivalmenu.

 

Kl. 20.00:
Buda Folkband (Ungarn)
Baltic Crossing (Finl/UK/ Dk)
The Original Danish Polcalypso Orchestra.

 

Ca. kl. 23.00:
Natbal v/ The Original Danish Polcalypso Orchestra.

 

Festival Konferencier: Morten Alfred Høirup.

Soundcrew : Mark Whyles (UK) og Pavo Ahvo (Finl)

 

 

Fredagsmenu

  • Grillet kalvesteg m/koriander, hvidløg og chili
  • Bolchebede terrin m/ Thise hyrdeost, basilikum og citron
  • Grønne og hvide asparges m/ beurreblanc, kørvel og mandler
  • Nye gulerøddder og fennikel m/ havtorn og estragon
  • Cous-cous med butternutsquash og persille
  • Ratatouille
  • Fransk agurkesalat
  • Hjemmebagt brød og kryddersmør

 

Dessert:

  • Panna cotta m/ ribscoulis

(menuer er med forbehold for små ændringer)

Nedenstående er nu lagt i kurven




5. juni 2015 kl. 14:30

Fredag 5. juni 2015

 

Forsalget er slut. Billetter og forskelligt mad kan købes på festivalen.

 

Kl. 14.30-16.00:
Grundlovsmøde - Taler v/Borgmester i Aalborg, Thomas Kastrup Larsen og formand for Danmarks Musikerforbund, Anders Laursen.

 

Kl. 18.00:
Festivalmenu.

 

Kl. 20.00:
Buda Folkband (Ungarn)
Baltic Crossing (Finl/UK/ Dk)
The Original Danish Polcalypso Orchestra.

 

Ca. kl. 23.00:
Natbal v/ The Original Danish Polcalypso Orchestra.

 

Festival Konferencier: Morten Alfred Høirup.

Soundcrew : Mark Whyles (UK) og Pavo Ahvo (Finl)

 

 

Fredagsmenu

  • Grillet kalvesteg m/koriander, hvidløg og chili
  • Bolchebede terrin m/ Thise hyrdeost, basilikum og citron
  • Grønne og hvide asparges m/ beurreblanc, kørvel og mandler
  • Nye gulerøddder og fennikel m/ havtorn og estragon
  • Cous-cous med butternutsquash og persille
  • Ratatouille
  • Fransk agurkesalat
  • Hjemmebagt brød og kryddersmør

 

Dessert:

  • Panna cotta m/ ribscoulis

(menuer er med forbehold for små ændringer)



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt