3. oktober 2015 kl. 18:00

 

Carsten Knudsen (Nattergal) & Peter Klemensen (brygmester)

En aften, hvor jysk humor, mad og øl sniger sig op og forenes i en højere enhed. Carsten Knudsen, som vi kender som én af 3 ”nattergale”, og tidligere brygmester fra Thisted Bryghus Peter Klemensen sætter hinanden stævne og viser os, hvad hovedlandet Jylland også kan.

 

Peter Klemensen har til lejligheden brygget flere helt unikke bryg med urter indsamlet i Thys enestående natur.

 

Maden, som serveres til, afstemmes nøje med øllets særlige karakter og ind omkring og rundt om står Carsten Knudsen klar med sine musikalsk ekvilibristiske bidrag til en forunderlig og helt særlig aften!

 

Koncertmenu:

Mad den 3. oktober 

En Bid af Malou V/Marie-Louise H. Pedersen 

Den lokale pige som voksede op ved siden af Halkær Kro,

hjalp til hos de økologiske producenter, og startede sin karriere som grøntsagspige på kroen. Er selvlært inden for 

madverden med guidning fra mors køkken, samt en bachelor i Ernæring & Sundhed.

Har i dag eget firma, hvor missionen er at sprede madglæde & livsglæde gennem sin

kærlighed  til madhåndværket og interesse for mennesket. 

 

Forret:

o Grillet squashsalat m. ørred fra Skillingbro økologisk dambrug & ost fra 

Sønderhaven gårdmejeri 

Hovedret

o Simreret af kalv fra Norre Organic med rodfrugter, urter & fløde 

o Serveres med mos af kartoffel & græskar samt bagte, glaseret rødløg 

og rødbedesalat 

Dessert 

o Den klassiske æblekage får besøg af et kærligt moderne twist 

 

 

 

Nedenstående er nu lagt i kurven




3. oktober 2015 kl. 18:00

 

Carsten Knudsen (Nattergal) & Peter Klemensen (brygmester)

En aften, hvor jysk humor, mad og øl sniger sig op og forenes i en højere enhed. Carsten Knudsen, som vi kender som én af 3 ”nattergale”, og tidligere brygmester fra Thisted Bryghus Peter Klemensen sætter hinanden stævne og viser os, hvad hovedlandet Jylland også kan.

 

Peter Klemensen har til lejligheden brygget flere helt unikke bryg med urter indsamlet i Thys enestående natur.

 

Maden, som serveres til, afstemmes nøje med øllets særlige karakter og ind omkring og rundt om står Carsten Knudsen klar med sine musikalsk ekvilibristiske bidrag til en forunderlig og helt særlig aften!

 

Koncertmenu:

Mad den 3. oktober 

En Bid af Malou V/Marie-Louise H. Pedersen 

Den lokale pige som voksede op ved siden af Halkær Kro,

hjalp til hos de økologiske producenter, og startede sin karriere som grøntsagspige på kroen. Er selvlært inden for 

madverden med guidning fra mors køkken, samt en bachelor i Ernæring & Sundhed.

Har i dag eget firma, hvor missionen er at sprede madglæde & livsglæde gennem sin

kærlighed  til madhåndværket og interesse for mennesket. 

 

Forret:

o Grillet squashsalat m. ørred fra Skillingbro økologisk dambrug & ost fra 

Sønderhaven gårdmejeri 

Hovedret

o Simreret af kalv fra Norre Organic med rodfrugter, urter & fløde 

o Serveres med mos af kartoffel & græskar samt bagte, glaseret rødløg 

og rødbedesalat 

Dessert 

o Den klassiske æblekage får besøg af et kærligt moderne twist 

 

 

 



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt