26. oktober 2015 kl. 20:00

UDSOLGT

Povl Dissing &
Benny Andersen med band

Siden Povl og Benny hånd i hånd med Svante havde deres indtog i danskernes hjerter så langt tilbage som i 1972, har de opnået nærmest kultstatus.

 

Samarbejdet mellem de to blev igennem årene til et nært venskab med mange udløbere og det er med stor glæde, at vi endnu en gang (og hvem ved, hvornår igen) kan byde Povl Dissing og Benny Andersen velkommen til en uforglemmelig aften på Halkær kro, flot akkompagneret af Jens Jefsen og Morten Lund.

 

Koncertmenu:

For menuen står: Johan Braae, Kokkeskolen Silkeborg.

Menu til Halkær kro d. 26/10

- Benny Andersen & Povl Dissing -

Forret

Græskarsuppe med rilette af kylling, syltede svampe, sprødt 

brød og trøffelolie

Hovedret

Nakkekam i salt og krydderier med pastinak, både som glaseret 

og som puré. Hertil stegte svampe og brombær sauce

Dessert

Citronfromage møder citronmåne. Serveres med sukker-syltet 

citronskald og knas 

Kokke:

Johan Braae, 34 år; udlært fra det daværende ’Café Ketchup’ i 2006, 

efterfulgt af stillinger som både køkkenchef og souschef  både i Danmark og i 

udlandet. Nuværende arbejdsplads er Hotel og restaurantskolen i Silkeborg som 

faglærer. Det er 4. gang Johan laver mad på Halkær kro 

Martin Hansen, 26 år; udlært fra Michelin restauranten ’Den røde 

Cottage’ i 2012 og har efterfølgende arbejdet på flere restauranter i København. 

Nuværende karriere er en ny start som kommende regnskabselev.

Det er 2. gang Martin laver mad på Halkær kro

 

 

 

 

Nedenstående er nu lagt i kurven




26. oktober 2015 kl. 20:00

UDSOLGT

Povl Dissing &
Benny Andersen med band

Siden Povl og Benny hånd i hånd med Svante havde deres indtog i danskernes hjerter så langt tilbage som i 1972, har de opnået nærmest kultstatus.

 

Samarbejdet mellem de to blev igennem årene til et nært venskab med mange udløbere og det er med stor glæde, at vi endnu en gang (og hvem ved, hvornår igen) kan byde Povl Dissing og Benny Andersen velkommen til en uforglemmelig aften på Halkær kro, flot akkompagneret af Jens Jefsen og Morten Lund.

 

Koncertmenu:

For menuen står: Johan Braae, Kokkeskolen Silkeborg.

Menu til Halkær kro d. 26/10

- Benny Andersen & Povl Dissing -

Forret

Græskarsuppe med rilette af kylling, syltede svampe, sprødt 

brød og trøffelolie

Hovedret

Nakkekam i salt og krydderier med pastinak, både som glaseret 

og som puré. Hertil stegte svampe og brombær sauce

Dessert

Citronfromage møder citronmåne. Serveres med sukker-syltet 

citronskald og knas 

Kokke:

Johan Braae, 34 år; udlært fra det daværende ’Café Ketchup’ i 2006, 

efterfulgt af stillinger som både køkkenchef og souschef  både i Danmark og i 

udlandet. Nuværende arbejdsplads er Hotel og restaurantskolen i Silkeborg som 

faglærer. Det er 4. gang Johan laver mad på Halkær kro 

Martin Hansen, 26 år; udlært fra Michelin restauranten ’Den røde 

Cottage’ i 2012 og har efterfølgende arbejdet på flere restauranter i København. 

Nuværende karriere er en ny start som kommende regnskabselev.

Det er 2. gang Martin laver mad på Halkær kro

 

 

 

 



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt