31. oktober 2015 kl. 20:00

 

Oysterband

Legenden om den særlige relation mellem Oysterband og Halkær Kro går så langt tilbage som 1992, hvor såvel den genåbnede kro som det engelsk/skotske FolkRock Band var forholdsvis ukendte fænomener.

 

Koncerten dengang den 12.december kom til at gå over i historien og de, der var til stede, husker den stadig som noget helt særligt og uforudset.

 

Nu forenes Oysterband og Halkær Kro igen, og forventningerne er naturligvis store og i gode rammer!

 

Koncertmenu:

For menuen står: Kanalfogedens Køkken, Løgstør.

 

Forret: 

Varme muslinger og fiskesuppe med dampede Limfjordsmuslinger og økologisk persilleolie. Hertil økologiske maltbrød. 


 

Hovedret: 

Økologisk braiseret svinebryst marineret i barbeque, serveret på selleripure med syltet kål og bagte rødbeder.  


 

Dessert: 

Kanalfogedens æblekage af økologiske æbler Anno 2015

 

 

Nedenstående er nu lagt i kurven




31. oktober 2015 kl. 20:00

 

Oysterband

Legenden om den særlige relation mellem Oysterband og Halkær Kro går så langt tilbage som 1992, hvor såvel den genåbnede kro som det engelsk/skotske FolkRock Band var forholdsvis ukendte fænomener.

 

Koncerten dengang den 12.december kom til at gå over i historien og de, der var til stede, husker den stadig som noget helt særligt og uforudset.

 

Nu forenes Oysterband og Halkær Kro igen, og forventningerne er naturligvis store og i gode rammer!

 

Koncertmenu:

For menuen står: Kanalfogedens Køkken, Løgstør.

 

Forret: 

Varme muslinger og fiskesuppe med dampede Limfjordsmuslinger og økologisk persilleolie. Hertil økologiske maltbrød. 


 

Hovedret: 

Økologisk braiseret svinebryst marineret i barbeque, serveret på selleripure med syltet kål og bagte rødbeder.  


 

Dessert: 

Kanalfogedens æblekage af økologiske æbler Anno 2015

 

 



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt