9. januar 2016 kl. 19:00

ETIK og alt det der.

Niels Hausgaard med Signe Svendsen, Sara Indrio og Chr. Alvad.

Niels Hausgaard kalder sin forårsturne 2016 "ETIK og alt det der".

Kom til Halkær en vinterlørdag 9.januar og oplev, hvad titlen dækker over.

 

Koncertmenu er kl. 17.30.

 

Aftenens kokke er: Johan Braae og Martin Hansen

 

Forret

Jordskoksuppe med bacon, croutoner og trøffelcreme

 

Hovedret

Braiseret svinebryst med kartoffel/selleri puré, syltede gulerødder, bagte skalotteløg, brunet 

smør og sprødt selleri

 

Dessert

Chokolade brownie serveret med creme af hvid chokolade og frysetørret hindbær

 

Johan Braae, 34 år; udlært fra det daværende ’Café Ketchup’ i 2006, 

efterfulgt af stillinger som både køkkenchef og souschef  både i Danmark og i 

udlandet. Nuværende arbejdsplads er Hotel og restaurantskolen i Silkeborg som 

faglærer. Det er 6. gang Johan laver mad på Halkær kro 

 

Martin Hansen, 27 år; udlært fra Michelin restauranten ’Den røde 

Cottage’ i 2012 og har efterfølgende arbejdet på flere restauranter i København. 

 Nuværende karriere er en ny start som kommende regnskabselev. Det er 4. gang Martin laver mad på Halkær kro.

 

Dørene til koncertsalen åbnes kl. 19.00
og koncerten begynder kl. 19.30.

Nedenstående er nu lagt i kurven




9. januar 2016 kl. 19:00

ETIK og alt det der.

Niels Hausgaard med Signe Svendsen, Sara Indrio og Chr. Alvad.

Niels Hausgaard kalder sin forårsturne 2016 "ETIK og alt det der".

Kom til Halkær en vinterlørdag 9.januar og oplev, hvad titlen dækker over.

 

Koncertmenu er kl. 17.30.

 

Aftenens kokke er: Johan Braae og Martin Hansen

 

Forret

Jordskoksuppe med bacon, croutoner og trøffelcreme

 

Hovedret

Braiseret svinebryst med kartoffel/selleri puré, syltede gulerødder, bagte skalotteløg, brunet 

smør og sprødt selleri

 

Dessert

Chokolade brownie serveret med creme af hvid chokolade og frysetørret hindbær

 

Johan Braae, 34 år; udlært fra det daværende ’Café Ketchup’ i 2006, 

efterfulgt af stillinger som både køkkenchef og souschef  både i Danmark og i 

udlandet. Nuværende arbejdsplads er Hotel og restaurantskolen i Silkeborg som 

faglærer. Det er 6. gang Johan laver mad på Halkær kro 

 

Martin Hansen, 27 år; udlært fra Michelin restauranten ’Den røde 

Cottage’ i 2012 og har efterfølgende arbejdet på flere restauranter i København. 

 Nuværende karriere er en ny start som kommende regnskabselev. Det er 4. gang Martin laver mad på Halkær kro.

 

Dørene til koncertsalen åbnes kl. 19.00
og koncerten begynder kl. 19.30.



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt