22. januar 2016 kl. 20.00

Carsten Dahl har desværre meldt afbud til koncerten fredag d.22.januar på grund af alvorlig sygdom i familien
- Musikforeningen har efter nøje drøftelse med Michala Petri valgt at gennemføre koncerten, som vil blive med Michala Petri solo - Publikum vil få en helt særlig oplevelse i Michala Petris univers, hvor de vil komme meget tæt på en helt særlig kunstner. - Der vil blive mulighed for at komme i tæt dialog med Michala som vil indføre publikum i baggrunden for hendes kariere og arbejde som musiker igennem mange år.
www.youtube.com/watch?v=GlF7dJLt1PY

 

Koncertmenu fra kl. 18.00  

kokke: Mortens Kro, Aalborg

 

Jordskokkesuppe med stykke af letsaltet torsk, jordskokkechips og persillepure.

Hjemmebagt biodynamisk brød

 

Helstegt frilands økofilet stegt med timian og rosmarin - tomatiseret skysauce med rosmarin - bagt med rodfrugter og beder samt lille bygkornssalat.

 

Gateau marcel a la Michaud tæt chokolade kage med 60% kakao og  syltede klementiner.

Koncertmenu fra kl. 18.00

ved Mortens Kro, Aalborg

 

Jordskokke suppe med stykke af letsaltet torsk, jordskokkechips og persillepure.

Hjemmebagt biodynamisk brød

 

Helstegt frilands økofilet stegt med timian og rosmarin - tomatiseret skysauce med rosmarin - bagt med rodfrugter og beder samt lille bygkornssalat.

 

Gateau marcel a la Michaud tæt chokolade kage med 60% kakao og  syltede klementiner.

 

Nedenstående er nu lagt i kurven




22. januar 2016 kl. 20.00

Carsten Dahl har desværre meldt afbud til koncerten fredag d.22.januar på grund af alvorlig sygdom i familien
- Musikforeningen har efter nøje drøftelse med Michala Petri valgt at gennemføre koncerten, som vil blive med Michala Petri solo - Publikum vil få en helt særlig oplevelse i Michala Petris univers, hvor de vil komme meget tæt på en helt særlig kunstner. - Der vil blive mulighed for at komme i tæt dialog med Michala som vil indføre publikum i baggrunden for hendes kariere og arbejde som musiker igennem mange år.
www.youtube.com/watch?v=GlF7dJLt1PY

 

Koncertmenu fra kl. 18.00  

kokke: Mortens Kro, Aalborg

 

Jordskokkesuppe med stykke af letsaltet torsk, jordskokkechips og persillepure.

Hjemmebagt biodynamisk brød

 

Helstegt frilands økofilet stegt med timian og rosmarin - tomatiseret skysauce med rosmarin - bagt med rodfrugter og beder samt lille bygkornssalat.

 

Gateau marcel a la Michaud tæt chokolade kage med 60% kakao og  syltede klementiner.



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt