12. marts 2016 kl. 20.00

Yves Lambert Band, (Quebec/Canada) & Andy Irvine(Irl)

Yves Lambert besøgte forrige år Halkær Festival og tog os alle med storm.

Han er en af Canadas store personligheder og især kendt som grundlæggeren af det navnkundige ”La Boutine Soriante”.

Med sit band har Yves Lambert formået at føre fransk/canadiske musik videre og hans karismatiske optræden og kontakt med publikum er medrivende.

 

Halkær Kro byder med Yves Lambert på international folkemusik på højeste plan, med høj grad af humor og muntre fortællinger.

Andy Irvine, en af de mest betydende musikere på den internationale folkemusiksene igennem de sidste 40 år, har lagt sin rejserute forbi Halkær Kro denne aften - Andy Irvine turnerer konstant over hele verden og det er med stor glæde at vi atter kan byde den kendte irer velkommen til at åbne denne aften med international folkemusik på højeste plan.

 

Koncertmenu

Kok: Johan Gaardsted Braae og Martin Hansen

 

Kalvetatar af inderlår, rørt med kapers, rødløg, sennep og cremefraiche.

Hertil Svinekæber langtidsstegt og serveret i egen sauce med bacon, svampe, løg og gulerødder. 

trøffelmayonnaise og sprød kartoffel

Hertil grov kartoffelmos 

 

Klassisk citrontærte med brændt marengs

Koncertmenu fra kl. 18.00

Nedenstående er nu lagt i kurven




12. marts 2016 kl. 20.00

Yves Lambert Band, (Quebec/Canada) & Andy Irvine(Irl)

Yves Lambert besøgte forrige år Halkær Festival og tog os alle med storm.

Han er en af Canadas store personligheder og især kendt som grundlæggeren af det navnkundige ”La Boutine Soriante”.

Med sit band har Yves Lambert formået at føre fransk/canadiske musik videre og hans karismatiske optræden og kontakt med publikum er medrivende.

 

Halkær Kro byder med Yves Lambert på international folkemusik på højeste plan, med høj grad af humor og muntre fortællinger.

Andy Irvine, en af de mest betydende musikere på den internationale folkemusiksene igennem de sidste 40 år, har lagt sin rejserute forbi Halkær Kro denne aften - Andy Irvine turnerer konstant over hele verden og det er med stor glæde at vi atter kan byde den kendte irer velkommen til at åbne denne aften med international folkemusik på højeste plan.

 

Koncertmenu

Kok: Johan Gaardsted Braae og Martin Hansen

 

Kalvetatar af inderlår, rørt med kapers, rødløg, sennep og cremefraiche.

Hertil Svinekæber langtidsstegt og serveret i egen sauce med bacon, svampe, løg og gulerødder. 

trøffelmayonnaise og sprød kartoffel

Hertil grov kartoffelmos 

 

Klassisk citrontærte med brændt marengs



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt