• test

  • Børn & Bønder

    Hvorfor

    Kombinationen af naturen, bondemandes gård, bål og madlavning i det fri skal give børnene en sansemæssig madoplevelse. Den skal give dem viden om madens vej fra jord til bord, og styrke børnenes handlekompetencer og erfaringer i forhold til mad og madlavning. Inddragelsen af de forskellige sanser giver børnene nye måder at forholde sig til maden på. Denne gastronomiske diskurs er også en pædagogisk diskurs, da den har til formål at lære børnene at smage på nyt, forstå økologiske sammenhænge og forholde sig til farverne, duftene, konsistensen – alt i alt nye måder at lave mad på. 


    Program

    Dagen starter kl. 09.00 og slutter kl. 13.00

    - Ankomst & rundvisning på gården
    - Madlavning over bål
    - Spisning & oprydning
    - Tak for i dag

    Der vi være pauser i løbet af dagen, hvor børnene vil få mulighed for at udforske og lege i naturen.


    Det praktiske

    Arrangementeterne finder sted fra april til oktober på den dag, der passer ind i jeres skema.


    Hos: Preben Drastrup, Hvalpsundvej 18, 9240 Nibe

    Det koster: 80 kr. pr. elev


    Kontakt:

    Marie-Louise Pedersen på 60 14 76 26 eller kontakt@enbidafmalou.dk

    Peter Søndergaard på 23 47 60 38 eller petrus@mail.dk

  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt