Mad og kulturhus

Mærk musikken

Som en af Danmarks førende folk- og worldmusikscener har Halkær Kro gennem 30 år opnået et navn, som gør det muligt at tiltrække verdenskendte navne til vores lille kro. På Halkær Kro er du derfor sikker på altid at kunne høre musik af høj kunstnerisk kvalitet, samtidig med at vi giver plads til smalle genrer og nationale og internationale musikere, der kun opleves på scener som Halkær Kro. Vores koncertsal, der har plads til op til 250 koncertgæster, er garant for intense musikalske oplevelser med tæt kontakt mellem musikere og publikum. Desuden er Halkær Kro iværksætterscene for up-coming musikere. Det betyder, at der afholdes workshops og udviklingsarrangementer for og i samarbejde med unge musikere.

Køb billetter

Bliv medlem af musikforeningen

Du kan som medlem af Musikforeningen spare 25% på dine koncertbilletter til verdenskendte navne indenfor folk- og worldmusikscenen der spiller på Halkær Kro.

Har du købt gavekort før 2023, skal du kontakte Musikforenigen vedr. benyttelse heraf. Det kan du gøre ved at udfylde nedenstående kontaktformular eller benytte dig af denne e-mail adresse: musik@halkaer.dk

Musikforeningen

Musikforeningen Nordboerne, Kelterne & Økologerne er en selvstændig forening med tilknytning til Halkær Kro. Det er den og dens frivillige bestyrelse, der arrangerer og afvikler koncerterne på Halkær Kro. Foreningens koncerter gennemføres med støtte fra Statens Kunstfond, Aalborg Kommune og Nibe Festival Fond. Inden hver koncert er der mulighed for at nyde aftenens koncertmenu, som tilrettelægges af Halkær Kro og tilpasses aftenens koncertoplevelse.