7. oktober kl. 09:30

Kreative salater – med gode rødder og lækre kål

 

Årstidens grønsager er udgangspunkt for en spændende og inspirerende dag i krokøkkenet.
Alma Johannesen, som bl.a. har arbejdet for Søren Gericke, har gennem mere end 20 år tegnet linjen for Halkær Kros økologiske køkken. Alma tager altid udgangspunkt i hvad der er til rådighed her og nu – og resultatet skal helst også være smukt.
Med udgangspunkt i hvad der er til rådighed  – i Brugsens grønsagsdisk, i egen have eller på Halkær Landsbyfælled, skal vi have lavet dejlige og flotte salater. Vi skal snakke farve- og smagssammensætninger og lave forskellige dressinger. – og vi skal smage.

 


Dagens program
9.30  Kaffe og præsentation af dagens program
10-13  Vi arbejder og udvikler i køkkenet
13-14 Anretning og fælles frokost og spisning

 

Medbring gerne nogle bokse eller bøtter til hjembringelse af salater. Og hvis du har spændende planter, blomster eller grønsager fra køkkenhaven, strandkanten eller vejgrøften, som du synes vi skal arbejde med.

 

Underviser: Alma Johannesen – Huskok på Halkær Kro


Kursuspris er 500 kr og det er inklusiv en let frokost, råvarer og kursusmateriale.

 

Tilmelding: Klik her

 

 

Medlemskab af Musikforeningen
Nedenstående er nu lagt i kurven




7. oktober kl. 09:30

Kreative salater – med gode rødder og lækre kål

 

Årstidens grønsager er udgangspunkt for en spændende og inspirerende dag i krokøkkenet.
Alma Johannesen, som bl.a. har arbejdet for Søren Gericke, har gennem mere end 20 år tegnet linjen for Halkær Kros økologiske køkken. Alma tager altid udgangspunkt i hvad der er til rådighed her og nu – og resultatet skal helst også være smukt.
Med udgangspunkt i hvad der er til rådighed  – i Brugsens grønsagsdisk, i egen have eller på Halkær Landsbyfælled, skal vi have lavet dejlige og flotte salater. Vi skal snakke farve- og smagssammensætninger og lave forskellige dressinger. – og vi skal smage.

 


Dagens program
9.30  Kaffe og præsentation af dagens program
10-13  Vi arbejder og udvikler i køkkenet
13-14 Anretning og fælles frokost og spisning

 

Medbring gerne nogle bokse eller bøtter til hjembringelse af salater. Og hvis du har spændende planter, blomster eller grønsager fra køkkenhaven, strandkanten eller vejgrøften, som du synes vi skal arbejde med.

 

Underviser: Alma Johannesen – Huskok på Halkær Kro


Kursuspris er 500 kr og det er inklusiv en let frokost, råvarer og kursusmateriale.

 

Tilmelding: Klik her

 

 



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt