13. april 2018 kl. 20.00

Fathers & Sons

Anders Koppel (hammond orgel og flygel), Benjamin Koppel (saxofon), Al Agami & Elias Agami (vokal), Mikkel Nordsø (guitar), Fridolin Nordsø (trommer), Moussa Diallo (bas), Marco Diallo (trommer).

Et helt nyt hold og dermed et nyt band så dagens lys under Vinterjazz 2017! Nu kommer de også til Halkær Kro. En enestående aften med nogle af dansk jazz/world musiks ypperste.

 

Koncertmenu ved Peter Bertelsen fra Kokkeskolen i Aars (Erhvervsskolen). Menuprisen er 255,-

Menuer bestilles og betales her på hjemmeside. Husk at anføre i kommentarfeltet, hvis du er allergiker eller vegetar.

 

Forret:

Kraftig løgsuppe på vinterløg, ramsløg, kraftig boullion og rømme fra Thiese mejeri

Dertil 2 små tilbehør, lille tærte med karamelliseret løg og en lille lomme af butterdej med cremet fyld af lokal kanin og nye løg.

 

Hovedret:

Creme bygotto(a la rissotto) med sprængt svinenakke glaseret I æblecider/honning  og timian, dertil spæde forårsgrønsager og krydderurtebuket.

 

Dessert:

Æbletærte med toffee cream og hjemmelavet fed vanilleis og poppet boghvede

 

 

Nedenstående er nu lagt i kurven




13. april 2018 kl. 20.00

Fathers & Sons

Anders Koppel (hammond orgel og flygel), Benjamin Koppel (saxofon), Al Agami & Elias Agami (vokal), Mikkel Nordsø (guitar), Fridolin Nordsø (trommer), Moussa Diallo (bas), Marco Diallo (trommer).

Et helt nyt hold og dermed et nyt band så dagens lys under Vinterjazz 2017! Nu kommer de også til Halkær Kro. En enestående aften med nogle af dansk jazz/world musiks ypperste.

 

Koncertmenu ved Peter Bertelsen fra Kokkeskolen i Aars (Erhvervsskolen). Menuprisen er 255,-

Menuer bestilles og betales her på hjemmeside. Husk at anføre i kommentarfeltet, hvis du er allergiker eller vegetar.

 

Forret:

Kraftig løgsuppe på vinterløg, ramsløg, kraftig boullion og rømme fra Thiese mejeri

Dertil 2 små tilbehør, lille tærte med karamelliseret løg og en lille lomme af butterdej med cremet fyld af lokal kanin og nye løg.

 

Hovedret:

Creme bygotto(a la rissotto) med sprængt svinenakke glaseret I æblecider/honning  og timian, dertil spæde forårsgrønsager og krydderurtebuket.

 

Dessert:

Æbletærte med toffee cream og hjemmelavet fed vanilleis og poppet boghvede

 

 



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt