10. marts 2019 kl. 09:30

Fra smørrebrød til stjerneskud

 

Smørrebrød og Stjerneskud – det er dansk frokostmad når det er bedst.
Vi skal opbygge 3 traditionel stykker smørrebrød og et flot stjerneskud.
Der skal snakkes råvarer, teknik, farver, kvalitet – og der skal arbejdes og smages.
Alma Johannesen, har arbejdet for Søren Gericke, og har gennem mere end 20 år tegnet linjen for Halkær Kros økologiske køkken, men Alma har også arbejdet i mange år som frokostkok, og hun brænder for det gode smørrebrødshåndværk.

 

Dagens program
9.30                 Kaffe og præsentation af dagens program
10 – 13            Vi arbejder og udvikler i køkkenet
13-14               Anretning, fælles frokost og spisning


Prisen på 500 kr er inkl. kaffe plus te undervejs, frokost med stjerneskud og råvarer og kursusmateriale

 

Kurset er lavet i samarbejde med Fokus Aalborg.

Nedenstående er nu lagt i kurven




10. marts 2019 kl. 09:30

Fra smørrebrød til stjerneskud

 

Smørrebrød og Stjerneskud – det er dansk frokostmad når det er bedst.
Vi skal opbygge 3 traditionel stykker smørrebrød og et flot stjerneskud.
Der skal snakkes råvarer, teknik, farver, kvalitet – og der skal arbejdes og smages.
Alma Johannesen, har arbejdet for Søren Gericke, og har gennem mere end 20 år tegnet linjen for Halkær Kros økologiske køkken, men Alma har også arbejdet i mange år som frokostkok, og hun brænder for det gode smørrebrødshåndværk.

 

Dagens program
9.30                 Kaffe og præsentation af dagens program
10 – 13            Vi arbejder og udvikler i køkkenet
13-14               Anretning, fælles frokost og spisning


Prisen på 500 kr er inkl. kaffe plus te undervejs, frokost med stjerneskud og råvarer og kursusmateriale

 

Kurset er lavet i samarbejde med Fokus Aalborg.



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt