Nu tages første spadestik til Halkær Kro Mad & Kulturhus
Pressemeddelelse Torsdag d. 16. februar begynder det længe ventede byggeri af Halkær Kro Mad & Kulturhus. Kroen skal udbygges betragteligt til at kunne rumme meget
Halkær kro stiller de perfekte rammer til rådighed for afvikling af seminarer tilpasset virksomhedens behov og med mulighed for at inddrage ekspertise i et stærkt netværk omkring vores arbejde med madkultur og udvikling. Vi har afholdt alsidige seminarer sammen med vores kunder. Sammen skræddersyer vi arrangementet, så det rammer nøjagtigt jeres behov. Vi rådgiver om de eventuelle tilskud, der findes til netop jeres idé.
På Halkær Kro giver vi os tid til at sætte os grundigt ind i de behov, seminaret skal møde for at kunne skræddersy det helt rigtige program til jer.
På baggrund af foranalysen udarbejder vi en anbefaling med en økonomisk og programmæsig ramme, samt forslag til hvilke puljer I eventuelt ville kunne søge støtte hos.
Vi danner rammerne for afholdelse af kurset i et naturskønt område, hvor vi sørger for den nødvendige forplejning, hvor økologi og bæredygtighed er i fokus.
For at vi hele tiden kan blive bedre og kunne tilbyde gode oplevelser med stort udbytte, er jeres feedback utrolig vigtig. Derfor evaluerer vi altid kundeopgaverne.
Står I og skal afholde et seminar, så tøv ikke med at tage fat i os. Det er ganske uforpligtende og gratis.
Vi giver gerne en kop kaffe, hvis I skulle have lyst til at kigge forbi om en snak om afholdelse af kursus hos Halkær Kro.
Pressemeddelelse Torsdag d. 16. februar begynder det længe ventede byggeri af Halkær Kro Mad & Kulturhus. Kroen skal udbygges betragteligt til at kunne rumme meget
PressemeddelelseDer bliver skruet gevaldigt op for aktiviteterne på Halkær Kro, der netop har fejret 30 år som frivilligdrevet økologisk spillested, for Nordea Fonden har skænket
Årets første bryg fra Halkær Kro Bryglaug er undervejs. Lørdag mødtes de frivillige bryggere under vanlig ledelse af brygmester Antoni Aagaard Madsen og blandede humle, kærlighed og malt fra Thy i bryggekarene. Øllet er skotsk inspireret og er klar til at blive nydt nedkølet i passende mængder til Burns Night d 11 februar.