Mad og kulturhus

De frivillige

Det var frivillige, der for 30 år siden købte og grundlagde Halkær Kro, Mad- & Kulurhus, og det er fortsat frivillige, der er drivkraften her. Vi er en større gruppe af mennesker, der bidrager med det, vi kan. Det er overskuddet og lysten, der afgør, om man hjælper til en enkelt gang om året eller en gang om ugen. Som gæst på Hakær Kro kan du nyde den unikke stemning og energi, dette giver. Som frivillig bliver du del af et smukt, stærkt og rummeligt fællesskab.
De frivillige afholder koncertaftener med spisning, folkekøkken, festival og hjælper til ved kroens egne arrangementer. To gange om årets holder vi fælles arbejdsdag, hvor vi bruger en søndag på at fikse, vedligeholde og rydde ud i hyggelig stemning.

Vær med og bliv frivillig på Halkær Kro?

Du skal blive frivillig, fordi du vil opleve glæden ved at skabe oplevelser, kultur, god mad og fællesskab sammen med andre mennesker. Hvis du gerne vil være med til at lave mad, byde gæster velkommen i baren, arrangere fester eller bare virkelig godt kan lide at rykke i opvasken, så vil vi blive rigtig glade for at høre fra dig. Det kan også være, du har grønne fingre og lyst til at vedligeholde urtebede og plukke bønner, bruge musklerne til at flytte borde eller din æstetiske sans til at lave blomsterdekorationer. Eller måske vil du være med til at arrangere events, koordinere festival, fundraising, opdatere hjemmeside eller sidde med i bestyrelsen. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Bliv frivillig hos Halkær Kro

Kunne du tænke du at være en del af et fantastisk fællesskab med højt til loftet, et sted hvor du der plads til skæve, skøre, underfundige og dejlige mennesker. Så skal du ikke tøve med at skrive til os ved at udfylde kontaktformularen. Også selvom du kun er lidt nysgerrig.