Mad og kulturhus

Forretningsbetingelser

#1 Betaling

Halkær Kro Mad- og Kulturhus modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling bliver trukket på din konto med det samme. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Halkær Kro Mad- og Kulturhus bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Legitimation skal, ved medlems-, og ungdoms rabat, på anmodning vises i døren.

#2 Reklamationsret

Ved produkter købt på Halkær Kro Mad og Kulturhus gælder den almindelige 14 dages reklamationsret i fald der er noget i vejen med varen.

#3 Refusion

Billet til koncert og events:

Skulle du blive forhindret i at deltage i spisning, koncert eller anden begivenhed som du har købt billet til, er det ikke muligt at få billetten refunderet. Du er selvfølgelig velkommen til selv at prøve at afsætte billetten til en anden.

Booking af kano, kajak og cykel:

Bliver du forhindret i at gøre brug af din booking af kano, kajak eller cykel, er det ikke muligt at få pengene retur. Du er selvfølgelig velkommen til at prøve at afsætte bookingen til en anden.

Leje af kroen:

Må du aflyse din lejeaftale, vil du blive afkrævet 50 % af beløbet hvis aflysningen sker mindre end 30 dage før lejen skulle finde sted.