Mad og kulturhus

Aktiviteter med fokus på natur, fællesskab og bæredygtighed

Kom væk fra de traditionelle rammer og ud under åben himmel. Alle sanser bliver sat i spil, når vi kommer helt tæt på den rene og rå natur. Her lærer vi om jorden og planterne. Vi lærer også at forstå naturens fortælling om årstider, biodiversitet og klima. For det er her – i det autentiske miljø med autentiske undervisere, at læringen opstår. Helt af sig selv og ganske naturligt. Alle kan få succes med at dyrke og spise grøntsager fra egen have. 

Aktiviter & Oplevelser

Halkær Kro har de perfekte rammer for produktudvikling af mad og kultur produkter. Vi råder over et stort og professionelt netværk der kan være med til at skabe stor værdi for jer.

I flotte og skønne naturomgivelser, danner vi rammen for fantastisk medarbejder-udvikling. Lige fra at fysiske aktiviteter til personlige coaching, kan vi udvikle og styrke jeres medarbejdere.

Går du med en drøm at at blive selvstændig med en mad eller kultur idé, har vi hos Halkær Kro sammensat et mentor program der hjælper dig fra idé til færdigt produkt.

Eleverne får succesoplevelser med at plante, høste og spise deres egne grøntsager. For hjemmedyrket mad tilberedt under åben himmel smager bare bedre.
Vi skaber aktiviteter og oplevelser i naturen for dig der er blevet særligt udfordret af livet.

Nordea Fonden tror på os

Halkær Kro er kulturhusversionen af historien om humlebien, der ikke bør kunne flyve, men gør det alligevel.

“Halkær Kro står på mange måder for det, Nordea-fonden gerne støtter. Det gode liv i lokalsamfundet med måltider baseret på egne økologiske råvarer og med øje for både bæredygtighed, klima og godt håndværk. Samtidig har man med frivillig indsats formået at drive kulturhuset i 30 år og skabt et enestående fællesskab, som mange har lyst til at deltage i. Det er ganske enkelt imponerende, og det vil vi meget gerne være med til at støtte udviklingen af” siger Nordea-fondens uddelingschef Christine Paludan-Müller.

Nordea Fonden har støttet vores aktiviteter i Halkær med 8 millioner til et 3-årig projekt fra 2023-2025.