Mad og kulturhus

Erhverv

Skal du bruge et udviklingskøkken, skal din klasse på have-til-mave forløb, går du med en iværksætter drøm eller skal du have styrket medarbejdertrivslen? Halkær Kro samarbejder med mange professionelle, institutioner og virksomheder, så vi kan være med til løfte dansk erhverv og styrke skoleelevers vinden inden for mad og kultur.

Vores services

Halkær Kro har de perfekte rammer for produktudvikling af mad og kultur produkter. Vi råder over et stort og professionelt netværk der kan være med til at skabe stor værdi for jer.

I flotte og skønne naturomgivelser, danner vi rammen for fantastisk medarbejder-udvikling. Lige fra at fysiske aktiviteter til personlige coaching, kan vi udvikle og styrke jeres medarbejdere.

Går du med en drøm at at blive selvstændig med en mad eller kultur idé, har vi hos Halkær Kro sammensat et mentor program der hjælper dig fra idé til færdigt produkt.

Halkær kro stiller de perfekte rammer til rådighed for afvikling af erhvervskurser tilpasset virksomhedens behov, og med mulighed for tilskud.

Halkær kro stiller de perfekte rammer til rådighed for afvikling af seminarer tilpasset virksomhedens behov og med mulighed for at inddrage ekspertise i et stærkt netværk omkring vores arbejde med madkultur og udvikling.

Vi skaber værdi for dansk erhverv

Halkær Kro, Mad- & Kulturhus udvikler og præsenterer økologiske, bæredygtige og ansvarlige løsninger i bred forstand; Socialt, som lokalt forsamlingshus og aktivitetsrum, miljø- og klimamæssigt via økologiske og økologiske råvarevalg og tilbud on naturoplevelser, kulturelt ved at skabe og præsentere mad, musik og kultur af høj kvalitet og lokalt som samlingspunkt, hvor man kan mødes og udvikle på tværs. Med vores tværfaglige og en lidt anderledes tilgang til tingene, tilbyder vi virksomheder et spændende hus, hvor mulighederne er mange.