Mad og kulturhus

Kurser tilpasset erhverv

Halkær kro stiller de perfekte rammer til rådighed for afvikling af erhvervskurser tilpasset virksomhedens behov, og med mulighed for tilskud. Vi har afviklet utallige kurser sammen med vores kunder. Sammen skræddersyer vi kurset, så det opfylder lige nøjagtigt jeres behov. Vi rådgiver om de mulige tilskud, der findes, til netop jeres kursus.

  • I får unikt indhold tilpasset jer.
  • Vi målretter indholdet, så det giver størst resultat.
  • Vi tilpasser til alle niveauer.
  • Det bliver afholdt i naturskønne omgivelser.

Vores tilgang

Behovsafstemning

Hos Halkær Kro giver vi tid til at sætte os grundigt ind i de behov kurset skal omhandle, for at kunne skræddersy det helt rigtige kursus til jer.

Anbefaling

På baggrund af foranalysen, udarbejder vi en anbefaling med en økonomisk ramme, samt forslag til hvilke puljer I ville kunne søge.

Afholdelse af kursus

Vi danner rammerne for afholdelse af kurset i naturskønt område, hvor vi sørger for den nødvendige forplejning, hvor økologi og bæredygtighed er i fokus.

Evaluering af kursus

For at vi hele tiden kan blive bedre, og kunne tilbyde gode oplevelser med stort udbytte, er jeres feedback utrolig vigtig. Derfor evaluerer vi altid kundeopgaverne.

Sådan skaber vi værdi

Sammen med jer er vi om at skabe værdi for jeres virksomhed. Vi har rammerne, et stort netværk af profesionelle bidragsydere. Vi gør meget ud af afholdelse af erhvervskurserne, sørger for at alle deltagere tager ejerskab af indhold og budskaberne, samt at kursusindholdet bliver ordentligt forankret i virksomheden.

Bliv kontaktet

Står I og skal afholde et kusus, så tøv ikke med at tage fat i os. Det er ganske uforplitgtende og gratis, Vi giver gerne en kop kaffe hvis I skulle have lyst til at kigge forbi om en snak om afholdelse af kursus hos Halkær Kro.

Use cases

Burns Ale klar i karet

Årets første bryg fra Halkær Kro Bryglaug er undervejs. Lørdag mødtes de frivillige bryggere under vanlig ledelse af brygmester Antoni Aagaard Madsen og blandede humle, kærlighed og malt fra Thy i bryggekarene. Øllet er skotsk inspireret og er klar til at blive nydt nedkølet i passende mængder til Burns Night d 11 februar. 

Læs mere »