Mad og kulturhus

I Halkær drømmer vi om

Undervisning i et autentisk læringsmiljø

I Halkær har vi råvarerne lige udenfor døren. Madens vej Fra Jord til Bord bliver ikke kortere, og så er det tilmed økologisk.
Faktisk er vi eksperter i økologi og bæredygtighed, og vi elsker at dele ud af vores viden og erfaringer inden for produktion af økologisk mad.
Eleverne får et pusterum fra det traditionelle klasseværelse og ro til at lære på nye måder.
De skal have hænderne i jorden, høste grøntsager fra vores køkkenhave og tilberede økologisk og bæredygtig mad over bål.

Eksempel på program

Kl. 9.00 Ankomst til Halkær
Kl. 9.20 Undervisning i køkkenhaven
Kl. 10.30 Kort pause
Kl. 10.40 Madlavning i udekøkken
Kl. 11.40 Fællesspisning
Kl. 12.10 Oprydning
Kl. 12.40 Quiz
Kl. 13.00 Tak for i dag

Eleverne får:

  • Viden og erfaring med produktion af økologiske grøntsager
  • Forståelse for madens vej fra jord til bord
  • Erfaring med tilberedning af bålmad
  • Sat praksis på teori
  • En hyggelig dag sammen, der kan være med til at booste fællesskabet, selvværdet og madglæden

Mød underviserne

Christian – Økologisk landmand og grøntsagsformidler

Oliver – Kok og madformidler

Malou – Koordinator og madformidler

20230810_123932 (1)
Oliver
malou2

Undervisning i et autentisk læringsmiljø

Naturen har givet os nogle fantastiske rammer i Halkær. Dertil bygger vi på livet løs både ude og inde, så vi kan skabe nogle fantastiske oplevelser og læringsmiljøer for jer.

I kan være med til at bestemme indholdet af undervisningen, da vi kan skræddersy den, så den tapper ind i jeres undervisningsplan.

Vores spidskompetencer er inden for økologisk madproduktion – Fra Jord til Bord og bæredygtighed.

Lad os indlede samarbejdet

Du er velkommen til ganske uforpligtende at skrive til os, for at høre om vi kan indfri jeres ønsker.

Malou Wilde
Madformidler og projektleder, Halkær Kro Mad & Kulturhus

Telefon: 60 14 76 26

Mail: malou@halkaer.dk

Use cases

Burns Ale klar i karet

Årets første bryg fra Halkær Kro Bryglaug er undervejs. Lørdag mødtes de frivillige bryggere under vanlig ledelse af brygmester Antoni Aagaard Madsen og blandede humle, kærlighed og malt fra Thy i bryggekarene. Øllet er skotsk inspireret og er klar til at blive nydt nedkølet i passende mængder til Burns Night d 11 februar. 

Læs mere »