
Et af de første spisesteder i Danmark med kompostkværn
Der er flyttet en ny maskine ind på Halkær Kro og begejstringen over dens debut er stor.
I Halkær har vi råvarerne lige udenfor døren. Madens vej Fra Jord til Bord bliver ikke kortere, og så er det tilmed økologisk.
Faktisk er vi eksperter i økologi og bæredygtighed, og vi elsker at dele ud af vores viden og erfaringer inden for produktion af økologisk mad.
Eleverne får et pusterum fra det traditionelle klasseværelse og ro til at lære på nye måder.
De skal have hænderne i jorden, høste grøntsager fra vores køkkenhave og tilberede økologisk og bæredygtig mad over bål.
Kl. 9.00 Ankomst til Halkær
Kl. 9.20 Undervisning i køkkenhaven
Kl. 10.30 Kort pause
Kl. 10.40 Madlavning i udekøkken
Kl. 11.40 Fællesspisning
Kl. 12.10 Oprydning
Kl. 12.40 Quiz
Kl. 13.00 Tak for i dag
Christian – Økologisk landmand og grøntsagsformidler
Oliver – Kok og madformidler
Malou – Koordinator og madformidler
Naturen har givet os nogle fantastiske rammer i Halkær. Dertil bygger vi på livet løs både ude og inde, så vi kan skabe nogle fantastiske oplevelser og læringsmiljøer for jer.
I kan være med til at bestemme indholdet af undervisningen, da vi kan skræddersy den, så den tapper ind i jeres undervisningsplan.
Vores spidskompetencer er inden for økologisk madproduktion – Fra Jord til Bord og bæredygtighed.
Du er velkommen til ganske uforpligtende at skrive til os, for at høre om vi kan indfri jeres ønsker.
Malou Wilde
Madformidler og projektleder, Halkær Kro Mad & Kulturhus
Telefon: 60 14 76 26
Mail: malou@halkaer.dk
Der er flyttet en ny maskine ind på Halkær Kro og begejstringen over dens debut er stor.
Her finder du hele programmet til festivalen 2023. Vi glæder os til at se dig!
Pressemeddelelse
Torsdag d. 16 marts begynder byggeriet af Halkær Kro Mad & Kulturhus
Pressemeddelelse
Der bliver skruet gevaldigt op for aktiviteterne på Halkær Kro, for Nordea Fonden har skænket kroen 8 mio kr over tre år.
Årets første bryg fra Halkær Kro Bryglaug er undervejs. Lørdag mødtes de frivillige bryggere under vanlig ledelse af brygmester Antoni Aagaard Madsen og blandede humle, kærlighed og malt fra Thy i bryggekarene. Øllet er skotsk inspireret og er klar til at blive nydt nedkølet i passende mængder til Burns Night d 11 februar.