Mad og kulturhus

Seminarer

Halkær kro stiller de perfekte rammer til rådighed for afvikling af seminarer tilpasset virksomhedens behov og med mulighed for at inddrage ekspertise i et stærkt netværk omkring vores arbejde med madkultur og udvikling. Vi har afholdt alsidige seminarer sammen med vores kunder. Sammen skræddersyer vi arrangementet, så det rammer nøjagtigt jeres behov. Vi rådgiver om de eventuelle tilskud, der findes til netop jeres idé.

  • I får unikt indhold tilpasset jer.
  • Vi målretter indholdet, så det giver størst resultat.
  • Tilpasser til alle niveauer.
  • Det bliver afholdt i naturskønne omgivelser.
  • Tilpasser deltagermaterialet til jeres behov.

Vores tilgang

Behovsafstemning

På Halkær Kro giver vi os tid til at sætte os grundigt ind i de behov, seminaret skal møde for at kunne skræddersy det helt rigtige program til jer.

Anbefaling

På baggrund af foranalysen udarbejder vi en anbefaling med en økonomisk og programmæsig ramme, samt forslag til hvilke puljer I eventuelt ville kunne søge støtte hos.

Afholdelse af seminar

Vi danner rammerne for afholdelse af kurset i et naturskønt område, hvor vi sørger for den nødvendige forplejning, hvor økologi og bæredygtighed er i fokus.

Evaluering af seminar

For at vi hele tiden kan blive bedre og kunne tilbyde gode oplevelser med stort udbytte, er jeres feedback utrolig vigtig. Derfor evaluerer vi altid kundeopgaverne.

Sådan skaber vi værdi

Vi ønsker at skabe værdi for jeres virksomhed. Vi har rammerne, et stort netværk og lysten til at skabe det helt rigtige seminar for lige netop jer.

Bliv kontaktet

Står I og skal afholde et seminar, så tøv ikke med at tage fat i os. Det er ganske uforpligtende og gratis.
Vi giver gerne en kop kaffe, hvis I skulle have lyst til at kigge forbi om en snak om afholdelse af kursus hos Halkær Kro.

Use cases

Burns Ale klar i karet

Årets første bryg fra Halkær Kro Bryglaug er undervejs. Lørdag mødtes de frivillige bryggere under vanlig ledelse af brygmester Antoni Aagaard Madsen og blandede humle, kærlighed og malt fra Thy i bryggekarene. Øllet er skotsk inspireret og er klar til at blive nydt nedkølet i passende mængder til Burns Night d 11 februar. 

Læs mere »