
Et af de første spisesteder i Danmark med kompostkværn
Der er flyttet en ny maskine ind på Halkær Kro og begejstringen over dens debut er stor.
Halkær kro stiller de perfekte rammer til rådighed for afvikling af seminarer tilpasset virksomhedens behov og med mulighed for at inddrage ekspertise i et stærkt netværk omkring vores arbejde med madkultur og udvikling. Vi har afholdt alsidige seminarer sammen med vores kunder. Sammen skræddersyer vi arrangementet, så det rammer nøjagtigt jeres behov. Vi rådgiver om de eventuelle tilskud, der findes til netop jeres idé.
På Halkær Kro giver vi os tid til at sætte os grundigt ind i de behov, seminaret skal møde for at kunne skræddersy det helt rigtige program til jer.
På baggrund af foranalysen udarbejder vi en anbefaling med en økonomisk og programmæsig ramme, samt forslag til hvilke puljer I eventuelt ville kunne søge støtte hos.
Vi danner rammerne for afholdelse af kurset i et naturskønt område, hvor vi sørger for den nødvendige forplejning, hvor økologi og bæredygtighed er i fokus.
For at vi hele tiden kan blive bedre og kunne tilbyde gode oplevelser med stort udbytte, er jeres feedback utrolig vigtig. Derfor evaluerer vi altid kundeopgaverne.
Står I og skal afholde et seminar, så tøv ikke med at tage fat i os. Det er ganske uforpligtende og gratis.
Vi giver gerne en kop kaffe, hvis I skulle have lyst til at kigge forbi om en snak om afholdelse af kursus hos Halkær Kro.
Der er flyttet en ny maskine ind på Halkær Kro og begejstringen over dens debut er stor.
Her finder du hele programmet til festivalen 2023. Vi glæder os til at se dig!
Pressemeddelelse
Torsdag d. 16 marts begynder byggeriet af Halkær Kro Mad & Kulturhus
Pressemeddelelse
Der bliver skruet gevaldigt op for aktiviteterne på Halkær Kro, for Nordea Fonden har skænket kroen 8 mio kr over tre år.
Årets første bryg fra Halkær Kro Bryglaug er undervejs. Lørdag mødtes de frivillige bryggere under vanlig ledelse af brygmester Antoni Aagaard Madsen og blandede humle, kærlighed og malt fra Thy i bryggekarene. Øllet er skotsk inspireret og er klar til at blive nydt nedkølet i passende mængder til Burns Night d 11 februar.