Mad og kulturhus

Vi drømmer om

  • At skabe fællesskaber på trods og på tværs af de udfordringer, livet har givet

  • At skabe aktiviteter og fællesskaber, hvor alle føler sig velkommen, værdsat og værdifulde 

  • At skabe oplevelser, der bliver til succesoplevelser for den enkelte, og det fællesskab der opstår 

Vi skaber oplevelser i naturen for dig, der er blevet særligt udfordret af livet

I Halkær har vi gode erfaringer med at bruge naturen som ramme om aktiviteter, der styrker den enkeltes personlige og sociale kompetencer.
Naturen og de aktiviteter, vi kan lave under åben himmel, stiller ingen krav til os. Alle kan træde ud i naturen og ind i fællesskabet og få en personlig sejr. 

Følg med i de aktiviteter, vi løbende slår op for at deltage. Eller kontakt os hvis du har et ønske til aktiviteter under åben himmel.

Det har vi før gjort

Bål & Bøf
Nyt fællesskab for voksne mænd i samarbejde med Aalborg Kommune. Her mødes mænd i naturen og laver mad over bål, mens de snakker, hygger og får opbygget et stærkt fællesskab under åben himmel.

Pizza & provianter 
Kirkens Korshær var på besøg med en gruppe unge mennesker, der havde brug for en personlig sejr samt få boostet fællesskabet imellem dem.

Sommercamp 
Vi har flere gange afhold camps i skolernes ferie med fokus på naturen, madlavning, kreativitet og hyggeligt samvær.

Naturewalk and fire
Børn og unge fra fritidscentre og opholdssteder i Aalborg har været på vandretur i Ådalslandet og efterfølgende bålhygge med snobrød, skumfiduser og varm kakao.

Hvad skal vi finde på sammen?

Kommer du fra en institution, skole, forening eller organisation og ønsker at tage en gruppe med på tur, så er du velkommen til at kontakte os ganske uforpligtende for at høre, hvad vi kan tilbyde.

Lærke Okkels
Koordinator

Telefon: 93 86 94 80

Mail: laerke@halkaer.dk

Use cases

Burns Ale klar i karet

Årets første bryg fra Halkær Kro Bryglaug er undervejs. Lørdag mødtes de frivillige bryggere under vanlig ledelse af brygmester Antoni Aagaard Madsen og blandede humle, kærlighed og malt fra Thy i bryggekarene. Øllet er skotsk inspireret og er klar til at blive nydt nedkølet i passende mængder til Burns Night d 11 februar. 

Læs mere »